0000000338

Ideiglenes felvételi jegyzék

Kedves Hozzánk Jelentkező Diákok és Szülők!

Ebben a pdf-dokumentumban hozzuk nyilvánosságra intézményünk 2022/23-as tanévére vonatkozó ideiglenes felvételi rangsorát.

Amennyiben ezek (és egyéb intézmények – legkésőbb március 16-ig nyilvánosságra kerülő – ideiglenes felvételi jegyzékei) alapján módosítani szeretnék a tanulói adatlapon megadott sorrendet, erre van lehetőségük, a felvételi eljárás rendjéből idézzük az Oktatási Hivatal oldaláról:

“A felvételi vizsgák eredményei, tapasztalatai vagy egyéb információk alapján a tanulóknak 2022. március 21-22-én lehetőségük van a tanulói adatlapon szereplő sorrend megváltoztatására, illetve új tanulmányi terület felvételére is, de utóbbira csak olyan középfokú iskolában, amely az eredeti tanulói adatlapon már szerepelt. Az új tanulmányi terület felvételéhez az érintett középfokú iskolával történt előzetes egyeztetés is szükséges. Az egyeztetés tényét a középfokú iskolába eredetileg benyújtott jelentkezési lapon kell feltüntetni. Új iskolát (és annak tanulmányi területét) nem lehet a módosító tanulói adatlapon feltüntetni. A módosítás során tanulmányi területet törölni nem lehet.
A változtatáshoz módosító tanulói adatlapot kell előállítani a KIFIR rendszerből, melyet 2022. március 23-ig meg kell küldeni a Hivatalba. A módosító tanulói adatlap előállítását és a Hivatalhoz történő továbbítását szintén a tanuló általános iskolája végzi.”

Kérdés esetén keressenek bennünket hétköznaponként munkaidőben a emailen vagy a 20/8244334-es telefonszámon.

Jó egészséget és békét kívánva, üdvözlettel:

Mesterházy Balázs igazgató